Nagenda International School of Art and Design

 

Mange av NIAADs studenter er i risikosonen sosialt, men får gjennom NIAAD stipender og en mulighet til utdannelse. Skolen utstyrer studenter med ferdigheter og kunnskaper innen kunst og håndverk og gjør dem i stand til å markedsføre seg selv og sine produkter.

De blir oppmuntret til å skape sine egne jobber, og oppfølgning av tidligere studenter viser at langt på vei de fleste klarer nettopp det. Dette gir dem en vei ut av den onde sirkelen av arbeidsledighet og fattigdom.
 

www.niaadacademy.com

African institute of

Technology,

Entrepreneurship and

Design (AiTED)

Affirmative art

Affirmative art er en metode for å identifisere og illustrere drømmer og visjoner. Illustrasjonene som skapes representerer målsetningen og blir en viktig veiviser. I tillegg til fremtidsillustrasjonen gjøres det oppfølging slik at tankene og handlingene er i samsvar med visjonen. Metoden brukes i flere deler av verden og er en del av curriculum på NIAAD/AiTED som en måte å bevisstgjøre studentene om hvorfor de studerer og hvordan de kan oppnå deres fremtidsdrøm.
 

www.affirmativeart.org

Donation $30
The funds will contribute towards students, either as a % for scholarship, or provide students with materials, computers, equipment and more.
 
In return you as a supporter will get a hand painted art card made by students.
 Donation $700
The funds will provide a scholarship for one student for one year. In return you will get one major art work per year. Depending on the course chosen by the student. Either a fine art work or fashion clothing made by students. You will also be welcomed to visit the academy and learn more about the students and artworks. 

Contact

Donations

Org. nummer – 914 935 059
Bank – DNB

Kontonummer - 1503 5678 791
IBAN – NO30 1503 5678 791
BIC – DNBANOKKXXX

VIPPS - 102628

Email

ejtconsult@gmail.com

Address

Slemdalsveien 55, 0373 Oslo

 

 

 

© 2017 Art For Change Foundation. Made by Marcus Christensen Design

  • Facebook Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now